In ons assortiment papierwaren vindt u naast een stijlvol klassiek ook een hedendaags gamma papier van hoge kwaliteit met notepads in verschillende formaten en andere papierproducten voor dagelijks gebruik

Klassiek

Pelletier produceert de meest geraffineerde papiersoort ter wereld, herkenbaar aan zijn karakteristieke watermerk.

Ons gamma omvat vier verschillende kwaliteiten

Atelier Crown Mill
Image

GEVERGEERD

De referentie in traditioneel papier. Tijdloos klassiek en met een fijne lijnmarkering, is dit papier geschikt voor al uw correspondentie, briefpapier, uitnodigingen…

KATOEN

100% katoen, 100% natuurlijk : Original Crown Mill Pur Coton is een zeldzaam en exclusief papier. Het heeft een zeer aangenaam aanvoelen en  een zachte, natuurlijke tint. Met dit papier correspondeert u op een hoger niveau!

VELIJN

Het velijnpapier Original Cown Mill heeft een aangenaam glad aanvoelen, een natuurlijk mat oppervlak, een opmerkelijke stijfheid en een mooie uniforme bladformatie. Hedendaags elegant voor een stijlvolle correspondentie.

LINNEN

Papier met linnenpersing mag in ons klasiek gamma uiteraard niet ontbreken.
Een sobere linnenpersing geeft uw correspondentie dat tikkeltje meer.

Hedendaags

Notablokken met gekleurd papier voor alle mogelijke toepassingen : alle kleuren , alle formaten (zelfs in aangepast formaat om voor uw klavier te leggen). Er is altijd wel een reden om een kleurrijke notablok uit het gamma Original Crown Mill te gebruiken.

Image
Image

100% Gerecycleerd

Met een optimaal respect voor het milieu, heeft Original Crown Mill ook een compleet 100% gerecycleerd gamma papier, karton en enveloppen in een natuurlijke tint.

Image

De voortreffelijkheid
Original Crown Mill
over de hele wereld

PARIS - BRUSSELS - GENÈVE - LONDON - TOKYO - NEW YORK - ZÜRICH - MONACO - SYDNEY

Image

Finest quality since 1870

+32 2 523.01.84 - crownmill@crownmill.be